Zaboravili ste šifru?
Niste registrovani? Iskoristite svoj postojeći nalog

Jedan lajk = jedan obrok

Pomozimo im jednostavnim "klikom"


Da li Vam je nekada palo na pamet da samo jednim klikom možete da poklonite obrok gladnom psu ili maci?! Reč je o akciji našeg portala životinje.rs, "Jedan lajk - jedan obrok", u kojoj pri svakom novom lajku naše Fejsbuk stranice, automatski besplatno donirate obrok napuštenoj životinji u nekom od azila širom Srbije.


- Ideja za ovu akciju nastala je našom rešenošću da se kao Internet portal koji se bavi životinjama, aktivnije uključimo u rešavanje aktuelnih problema koji se tiču životinja. Kao gorući problem, pogotovo u Beogradu, ističe se manjak smeštaja, hrane, kao i problem nege napuštenih pasa i mačaka kojih je svakim danom sve više, a sredstva koja su im namenjena su zanemarljiva - kažu na portalu životinje.rs.


Pogledajte video
Do sada smo, uz veliku pomoć naših sugrađana, na ovakav način donirali preko 200kg hrane azilu za pse u Zemunu i oko 100kg suve i vlažne hrane i posip za napuštene mace u azilu "Džesika". Ove nedelje pomoć (300kg hrane za kuce) stiže u subotički azil "Alex", a do kraja meseca planiramo i veliku donaciju u glavnom gradu od oko 600kg.


Dakle, možemo sve, ali moramo zajedno. Cilj nam je da jednostavnim klikom, pomognemo što većem broju nepravedno napuštenih životinja, ali i da navedemo ljude da se zamisle nad ovim problemom jer ove životinje ne lutaju gradom samo svojom krivicom. S toga, priključi se i budi društveno odgovoran. Tako ćemo napuštenim životinjama zajedno vratiti veru u ljude!

Pet šop

^ Vrh strane