Zaboravili ste šifru?
Niste registrovani? Iskoristite svoj postojeći nalog

O nama

Ptica ne peva zato što ima odgovor,
već zato što ima pesmu.

Kineska narodna izreka

Portal životinje.rs je najambiciozniji projekat iz oblasti zoologije na našim prostorima. Ideja naše male redakcije je da se na jednom mestu internet sajtu nađe najveća moguća količina informacija vezanih za životinje koje žive oko nas i one sa kojima delimo svoj dom.

Životinje.rs je zamišljen kao NAJVEĆA I STALNO DOPUNJIVA ONLAJN BAZA podataka o poznatim životinjskim vrstama, počevši od kućnih ljubimaca, do stvorenja koja žive isključivo u divljini. Složićemo se, nemoguće je držati plavog kita u kadi, ma koliko ga mi voleli, pa makar se radilo i o mladunčetu ovog golemog sisara.

Drugi segment internet sajta životinje.rs predstavlja obilje servisnih informacija bitnih za odgoj Vaših ljubimaca. Među njima ćete naći ODGOVORE NA pitanja GDE pronaći pravog ljubimca za sebe, KAKO ga uzgajati i na pravilan način brinuti o njemu. Na našem sajtu pronaći ćete i informacije o najbližim veterinarskim stanicama i klinikama u nadi da ih nećete često posećivati.

Portal životinje.rs je od samog starta uključen u akcije udomljavanja životinja, sa željom da ubuduće svi napušteni štenci i mačići pronađu pravi dom i vlasnika za sebe.

Naposletku, životinje.rs postaće dom najsveobuhvatnijeg foruma koji će se baviti ovim temama i nuditi odgovore vezane za životinje. Tako ćete i Vi postati deo porodice posvećene približavanju naše istinske prirode pravoj prirodi.

Životinje.rs, dakle, želi da ima odgovor, ali i da ga pretoči u pesmu ;)

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

^ Vrh strane