Zaboravili ste šifru?
Niste registrovani? Iskoristite svoj postojeći nalog

Preslatko: Neobični drugari uživaju u dremci (GALERIJA)

Priče o neobičnim prijateljstvima između različitih životinjskih vrsta uvek nam izmame osmeh. Prizori njihovog druženja nisu ništa manje medeni.


Sa druge strane, svi znamo da životinje obožavaju da spavaju, a fotografije usnulih stvorenja jednako nas uveseljavaju i raznežuju.

Šta se dogodi kada se ove dve situacije spoje? Dobiju se neodoljivi prizori neobičnih drugara koji su zajedno udobno ušuškani u popodnevnoj dremki.Fotografije usnulih kuca i maca, pilića, zečeva, miševa, morskih prasića i drugih stvorenja preneli su pojam medenog na jedan sasvim novi nivo.Ne samo da su ova stvorenja pronašla neobičnog i neočekivanog prijatelja, već su samim tim neplanirano pronašli i "udoban jastuk" u koji mogu udobno da se smeste i da slatko zaspe.Galerija slika maca pokrivenih psećim ušima, papagaja ušuškanih u mačjem repu ili miševa koji spavaju u zagrljaju svoje nove drugarice mačke osvojile su ovih dana internet.One su slatke, zabavne, vedre, a i nose važnu poruku kojoj životinje uvek nastoje da nas nauče: pravo prijateljstvo ne poznaje granice, niti razlike kojih se toliko bojimo.

Pogledajte medenu galeriju.

Galerija

^ Vrh strane