Zaboravili ste šifru?
Niste registrovani? Iskoristite svoj postojeći nalog

Ovaj zlatni retriver i njegov plišani meda nateraće vas da ih zavolite za tren! (FOTO)

Kada ste vlasnik psa i uz to umete da vešto baratate fotoaparatom, u ovo vreme društvenih mreža, vrlo je lako da uspete da naterate ceo svet da zavoli vašeg ljubimca! To je pošlo za rukom i tridesetčetvorogodišnjoj Gabi Stickler koja se bavi fotografijom i vlasnica je zlatnog retrivera po imenu Gospodin Mali. Pogledajte fotografije koje je Gabi zabeležila šetajući svog psa...

-Gospodin Mali ima 5 godina. Njegov najbolji drug Tedi (plišani medved) prati ga u svim njegovim avanturama. Njih dvojica prave svakojake vragolije! Ponekad dok ga šetam ponesem svoj aparat i dokumentujem šta sve Gospodin Mali i njegov Tedi izvode...

Slatko da slađe ne može : Zlatni retriver usvojio mače! (GALERIJA)

Za svaku od ovih fotografije bilo je potrebno mnogo truda jer je Gospodin Mali po prirodi veoma veseo i razigran pas.

Pošto često pozira, do sada je već navikao da mu Gabi za potrebe fotografisanja na glavu stavlja kape, šešire pa čak i Tedija.

Najlepši gestovi vlasnika: Ovo su najsrećniji ljubimci na svetu! (FOTO)

Gospodin Mali strpljivo čeka da aparat škljocne kao da zna da će se strpljenje isplatiti jer će fotografija biti savršena.

Gospodin Mali i njegov Tedi nisu jedini modeli koje je Gabi fotografisala. Na tom spisku nalazi se još dosta životinja iz komšiluka, ljubimaca njenih prijatelja.

Ipak, ispred objektiva najradije gleda svog psa i njegovu slatku plišanu igračku...

Da li vam se dopadaju njena mala umetnička dela?

^ Vrh strane