Zaboravili ste šifru?
Niste registrovani? Iskoristite svoj postojeći nalog

Film koji ćete obožavati: Šta ljubimci rade kada niste kod kuće? (VIDEO)

Ukoliko imate ljubimca, onda sigurno imate i mnogo dilema oko toga šta on radi kada niste kod kuće. Jedni nas ubeđuju da ljubimci tada samo spavaju i kunjaju, drugi da nas čekaju ispred vrata, a treći da uništavaju sve što im se nađe pred šapama. Film „Tajni život ljubimaca“ otvoriće vam oči i otkloniti sve dileme i potpitanja!

Čisto da vas zagolicamo donosimo vam male naznake o čemu se radi u filmu koji ljubitelji životinja jedva čekaju da odgledaju u bioskopima! Na to će morati da čekaju do 2016.godine, ali verujte nam, isplatiće se!

Glavni lik u filmu je maženi i paženi pas Maks koji živi u jednoj zgradi na Menhetnu. Maksov život okreće se naopačke kada njegovi vlasnici udome mešanca po imenu Duk. Priča prati njihove razmirice, ali i „sklapanje primirja“ kada u jednom trenutku osete da su ugroženi.

Kako vam dalje ne bismo otkrivali detalje, reći ćemo još da je ovaj film duhovita, zanimljiva i divna priča o tome kako se ljubimci ludo zabavljaju kada ostanu sami. Izgleda da im tada nimalo nije dosadno i da čim mi zalupimo vrata i odemo, zabava tek počinje!

Pogledajte trejler za film, a ako je vaš ljubimac u ovom trenutku sam u kući, razmislite koji bi od likova njemu bio najsličniji!

^ Vrh strane