Zaboravili ste šifru?
Niste registrovani? Iskoristite svoj postojeći nalog

Šarplaninac ujeo devojčicu: Vlasnika psa očekuje kazna!

Juče je u naselju Kamenjar u Novom Sadu šarplaninac ujeo sedmogodišnju devojčicu N. Š. i njenog oca. Devojčica je zadobila povrede desne potkolenice i stopala, a zbog sumnje na teže povrede prebačena je na odeljenje Dečje hirurgiju novosadske bolnice. Njen 38-godišnji otac zadobio je povredu stopala.

Devojčica je odvezena u bolnicu gde je i operisana. U bolnici kažu da je van životne opasnosti i da lekari čekaju još nekoliko dana kako bi utvrdili da li će biti potrebno izvršiti još neke intervencije.

Pas je izleteo iz jednog dvorišta u Kamenjaru i na brzinu izujedao devojčicu i njenog oca. Na teren je izašla policija, komunalna policija i zoohigijena. Utvrđeno je da pas nije čipovan, ali da se zna ko je vlasnik psa i da će taj čovek i odgovarati za nesavesno držanje ljubimca. Pas je sklonjen sa ulice.

-Pas nikada nije pravio nikakve probleme i skoro deset godina živi u kućici nadomak gradilišta i svi ga znaju i hrane ga. Njega je davno doveo neki investitor da mu čuva građevinski materijal, ali je pas, koga zovu Lepa ostao tu u odomaćio se.- priča za "Blic" radnik sa gradilišta koje se nalazi u blizini.

^ Vrh strane