Zaboravili ste šifru?
Niste registrovani? Iskoristite svoj postojeći nalog

Azil za napuštene pse u Novom Sadu pred otvaranjem

Izgradnja azila za pse lutalice u blizini Rafinerije u Novom Sadu privodi se kraju, a ovo prihvatilište uskoro bi trebalo da dobije prve stanare.

 

Prva faza izgradnje 120 boksova je završena, objekti su opremljeni potrebnim instalacijama, postavljena je ograda, a okolni prostor popločan.

U Zavodu za izgradnju grada (ZIG) kažu da je do konačnog otvaranja ovog prihvatilišta potrebno još izgraditi hidrantsku mrežu i infrastrukturne priključke.

- Potrebni su dodatni radovi zbog izmena projekta, a na zahtev protivpožarne zaštite MUP Srbije. Ugovor za dodatne radove je potpisan, a počeće čim izvođač dostavi garanciju za dobro izvršenje posla. Predviđeni rok za završetak radova je 10 dana- kaže portparol ZIG Vesna Katić.

Po rečima Vesne Katić, prihvatilište će biti opremljeno i privremenom montažnom veterinarskom stanicom, koja će raditi sve dok azil ne bude kompletno završen. Takođe, do početka rada prihvatilišta biće organizovana čuvarska služba.

Vaša ocena teksta?

Ti si na potezu!

Komentara
Ljubimac meseca
Imate
priču, vest, problem...

Javite nam na:

063/ 819-41-69

Naši prijatelji

Koliko zaista brinete o vašem zdravlju?

Priroda nam velikodušno nudi čudesnu moć i lekovitost, a riznica dr. Lazarevih čajeva obiluje odabranim vrstama kvalitetnih biljaka.

www.lazarstea.com

Novi broj Kucnih majstorija u prodaji!

Kućne majstorije Porodični "uradi sam" magazin koji ćete voleti, koristiti i čuvati!

www.kucnemajstorije.rs

^ Vrh strane